Servies

Servies is de basis voor een mooi gedekte tafel. Wanneer en hoe je jouw eettafel dekt, elke dag of alleen bij speciale gelegenheden en hoe uitgebreid je dat doet, dat bepaal je helemaal zelf. Ben je op zoek naar losse borden, mokken en schalen, of ga je voor een complete startset? Op servies-expert vind je een groot aanbod van soepkommen, schotels, pastaborden, theepotten, dienbladen en kopjes in verschillende stijlen. Van modern tot klassiek, van romantisch tot landelijk. De serviezen van onder andere Alessi, Boerenbont en Wedgwood geven je genoeg opties om uit te kiezen. Geef je eigen draai aan je gedekte tafel en maak spannende combinaties met verschillende kleuren, prints en vormen. Mix en match je eigen servies!

Stijlen

De stijl van het servies bepaalt grotendeels de sfeer die je op tafel zet. De stijl moet passen bij de gelegenheid en bij je eigen smaak en interieur. Op servies-expert zijn collecties in verschillende stijlen te vinden. Ga jij voor klassiek, romantisch of landelijk?

Klassiek

Klassieke serviezen laten zich kenmerken door ronde vormen en veel decoratie. Gouden accenten, sierlijke prints en statige kleuren versieren de borden, schalen en kopjes. De klassieke serviezen staan mooi in een formeel, klassiek, vintage interieur.

Alle serviezen in klassieke stijl

Modern

Een modern servies heeft strakke vormen, is minimalistisch, vaak in unikleur en heeft geen of een subtiele print. Dit geeft de producten een luxe karakter, maar ze zijn ook goed alledaags te gebruiken. De borden, bekers en kommen staan goed in een moderne en industrieel interieur.

Alle borden in moderne stijl

Romantisch

Romantische serviezen laten zich graag versieren met prints. Bloemen, vogels, vlinders, een romantisch servies kan bijna niet zonder. De producten zijn voorzien van lichte kleuren, veelal pasteltinten en zeer geschikt voor een high-tea.

Alle borden in romantische stijl

Scandinavisch

Een Scandinavisch servies straalt rust uit dankzij de aardse kleuren, natuurlijke elementen en neutrale vormgeving. Hout en wit wordt gecombineerd met lichte tinten. Een Scandinavisch servies past goed in een interieur met dezelfde stijl, maar laat zich ook mooi mengen in een modern interieur.

Alle borden in Scandinavische stijl

Landelijk

Een landelijk servies is voorzien van aardse kleuren en prints van de natuur: bloemen, planten, fruit en dieren. Het is servies wat je dagelijks kunt gebruiken, of tijdens een tuinfeest uit de kast haalt. Het landelijke servies past goed in een interieur met dezelfde stijl.

Alle serviezen in landelijke stijl

Casual

Een casual servies kun je dankzij het stevige materiaal makkelijk elke dag gebruiken, is vaak wit en heeft geen of een subtiele versiering. Zo raak je niet uitgekeken op het servies en is het niet te druk op tafel wanneer je met het hele gezin de dag bespreekt.

Alle borden in casual stijl

Serviesmerken

Op servies-expert vind je een groot aanbod serviezen van diverse merken. Elk merk heeft zijn eigen werkwijze, kenmerken en stijl. Op servies-expert staan Britse merken zoals Royal Doulton en Wedgwood, maar ook het oer-Hollandse Boerenbont servies is er te vinden.

Alessi

De collecties van Alessi laten zich kenmerken door eenvoud, puurheid en duurzaamheid. Alle producten zijn wit of een afgeleide daarvan. De collecties zijn alledaags te gebruiken, maar ze kunnen met de juiste combinatie en accessoires ook voor een chique geheel zorgen.

Alle Alessi serviezen

Boerenbont

De Boerenbont collectie is het bekendste en populairste aardewerk servies van ons land. De uitgebreide collectie is herkenbaar door het rood-blauw-groen bloemenpatroon. Het servies is landelijk en kan het hele jaar door uit de kast worden gehaald voor een fraai geheel op tafel.

Alle Boerenbont servies

Royal Albert

De collecties van Royal Albert zijn erg geschikt voor high-tea’s. Het theeservies is vrouwelijk en romantisch en is versierd met bloemen en vlinders in vrolijke kleuren. Elk product uit elke collectie is afgewerkt met een gouden rand. Tevens zijn de serviezen uitermate geschikt om cadeau te geven.

Alle Royal Albert serviezen

Royal Doulton

Royal Doulton heeft een breed aanbod aan serviezen. De collecties variëren van kleurrijk tot neutraal en van decoratief tot effen. Voor elke gelegenheid is wel een passend servies te vinden. De collecties zijn vooruitstrevend, precies zoals het merk zich graag laat positioneren.

Alle Royal Doulton serviezen